Κάθε βάπτιση, αποτελεί μία πανέμορφη στιγμή η οποία ξεχυλίζει από γαλήνη και αγάπη. Κάθε λεπτομέρεια μετράει και όλες μαζί συνθέτουν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα. Το charms.gr θα σας προτείνει τα ομορφότερα σχέδια μαρτυρικών για βάπτιση.

Το μαρτυρικό: είναι το κόσμημα που δεν μπορεί να λείπει! Αν και τα μαρτυρικά συνήθιζαν να έχουν απλούστερη μορφή, στην πορεία εξελίχθηκε η γενική αντίληψη γύρω από αυτό το θέμα. Από μία απλή καρφίτσα με σταυρό και συνήθως μία διακριτική κορδέλα, πλέον τα μαρτυρικά ποικίλλουν σε υλικό, στυλ και κόσμημα. Μπορεί να βρει κανείς καταπληκτικές επιλογές είτε ως βραχιολάκια, είτε ως κολιέ! Μικρά στολίδια τα οποία κοσμούν τους καλεσμένους και παράλληλα μαρτυρούν το ιερό μυστήριο της βάπτισης.

Η ομάδα του charms.gr αναλαμβάνει την χάραξη του αρχικού γράμματος του/της νεοφώτιστου. Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποίουμε είναι υποαλλεργικά, κατάλληλα να φορεθούν σε όλους. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι όλες οι παρακάτω:

1. Χάραξη των αρχικών γραμμάτων του ονόματος, της ημερομηνίας γέννησης ή της ημερομηνίας βάπτισης του/της νεοφώτιστου σε ταυτότητα χειρός.

 

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα εξής: χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό και μαύρο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και άλλα στυλ βραχιολιών, ανάλογα με το ζώδιο του/της νεοφώτιστου:

2. Δυνατότητα δημιουργίας ατσάλινου κολιέ με το όνομα του/της νεοφώτιστου.

 

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα εξής: χρυσό, ασημί, μέταλλο και σταθερό ατσάλι.

Ωστόσο, λόγω της εξελιξιμότητας των μαρτυρικών, σχέδια όπως: ματάκια, κοχυλάκια, καρδιές, πέρλες ή οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος, γίνεται να προσαρμοστεί εξατομικευμένα για την κάθε περίπτωση. Παρακάτω έχουμε παραθέσει μερικά από τα διαθέσιμα στο κατάλογό μας σχέδια, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια τέτοια περίπτωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες, προσφορές, τιμές ή προτάσεις για σχέδια που θα θέλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

  • Με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών μας, κα. Παπά, στον αριθμό +30 6978192857.
  • Μέσω των λογαριασμών μας στα social media (Facebook, Instagram).
  • Μέσω της φόρμας επικοινωνίας του charms.gr.